Fancy Fair Duizend Eilanden School voor Oeganda

15 april van 18.30-20.30 uur

De leerlingen van de Duizend Eilanden School in Noord-Scharwoude houden elk jaar een vastenactie. Dit jaar is het goede doel: De Luzira School in Oeganda. Vorig jaar heeft de Duizend Eilanden School ook geld gespaard voor deze school. Ook is er toen veel kleding en schoolspullen ingezameld.
Contactpersonen zijn Jaap Metselaar uit Limmen en Ton Apeldoorn uit Heerhugowaard die de school in Oeganda regelmatig bezoeken.

De Luzira School heeft ongeveer 900 leerlingen en er is te weinig ruimte in de lokalen. Toch hebben er in de afgelopen jaren al een aantal verbeteringen plaatsgevonden. Zo is er nu een hek rondom de school, er zijn veel nieuwe schoolspullen.
Dit jaar is het geld dat de Duizend Eilanden School bij elkaar brengt voor banken en tafels in de lokalen van de Luzira school.
De kinderen sparen geld door thuis een heitje voor een karweitje te doen. Bovendien schrijven de kinderen in de bovenbouw een brief naar de kinderen in Oeganda en de kinderen in de onderbouw maken een mooie tekening.

Fancy Fair
Op 15 april wordt een fancy fair avond gehouden tussen 18.30 en 20.30 uur voor het goede doel. Er is op de fancy fair een rommelmarkt, een rad van fortuin en de kinderen gaan in de klas koken en bakken. Steun het goede doel en kom langs! 

Duizend Eilanden School
Schoolstraat 29-31
Noord-Scharwoude

Kijk voor de actuele stand van zaken op : pagina Duizend Eilanden School (http://www.lieflangedijk.nl/pg-25121-7-47234/pagina/duizend_eilanden_school_voor_oeganda.html)
Duizend Eilanden School organiseert fancy fair voor Luziraschool in Oeganda Duizend Eilanden School organiseert fancy fair voor Luziraschool in Oeganda