Sinterklaasvoorstelling in Theater de Binding

Stichting De Vrienden van de Sint, de musicalafdeling van Caecilia en straatorkest De Klinkers brengen op 24 november het vrolijke toneelstuk  ’Een gróóóót cadeau’ in De Binding in Zuid Scharwoude. 

Het stuk gaat over het meisje Debbie, dat bij haar oom en tante logeert. Opeens staat er zo maar een groot cadeau in de kamer. Waar zou die vandaan komen?  Wat zou er in zitten? Wat heeft Sinterklaas hier mee te maken? Natuurlijk wordt het raadsel opgelost en nog wel door Sinterklaas zelf. Het stuk wordt gespeeld door spelers van de musicalafdeling van Caecilia. De Klinkers omlijsten het muzikaal en iedereen mag mee zingen. Regie is in handen van Anja Eilander. Om veel kinderen de kans te geven het stuk te zien zijn er 2 voorstellingen op 24 november,  om 13.30 uur en om 16.00 uur.

Kaarten á € 7,50 (leuk schoencadeautje!) zijn te bestellen via sintindebinding@hotmail.com  of te verkrijgen bij de voorverkoopadressen; snackbar Het Bunkertje in Noord-Scharwoude, Secrets Bodyfashion in winkelcentrum de Broekerveiling en de winkels van Spaansen Bloemen in Oudkarspel,  Zuid-Scharwoude en St.Pancras.
Sinterklaasvoorstelling in De Binding Sinterklaasvoorstelling in De Binding