Kerstvakantie Sportinstuif in Langedijk

In de kerstvakantie wordt er in sporthal Geestmerambacht weer een leuke sportinstuif en peuterkleuterochtend  georganiseerd door Sport Servicepunt Langedijk (SSL).

De sportinstuiven zijn al een aantal jaar een groot succes. Verenigingen krijgen de kans om clinics en proeflessen aan de kinderen te geven om kinderen enthousiast te maken voor hun sport en vereniging. Iedere vakantie komen hier veel kinderen op af voor een sportieve en gezellige ochtend/middag.

Maandag 24 december is er weer zo’n sportinstuif waarbij er in Sporthal Geestmerambacht fanatiek gesport kan worden. Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen kennis maken met; gym, verzorgd door DVV, met  judo door EBI sports en met softbal, verzorgd doorThe Herons.
Zowel ’s ochtends als ’s middags staan de trainers klaar om een enerverende training te verzorgen. Nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom om mee te doen!
Inschrijven kan tot en met 19 december via de website van SSL, www.sportsl.nl.

Voor de peuters en kleuters is er een uitdagende speelochtend. Kinderen t/m 6 jaar kunnen ’s ochtends allerlei leuke spellen en een uitdagend parcours uitproberen samen met hun papa, mama, opa of oma. Ook staan er twee springkussens voor de kinderen klaar. Voor de speelochtend is er geen inschrijving vooraf nodig.
Kijk op www.sportsl.nl voor meer informatie.
Sportinstuif georganiseerd door SSL (foto SSL) Sportinstuif georganiseerd door SSL (foto SSL)