Teken- en schildercursussen in Het Behouden Huis

Informatieavond op 27 augustus

Woensdag 27 augustus geeft Theresia Prud’homme de Lodder een informatieavond over de teken- en schildercursussen die zij vanaf september in Het Behouden Huis in Oudkarspel geeft. Theresia Prud’homme de Lodder verzorgt sinds 2000 teken- en schilderlessen op HAVO’s en MBO’s en cursussen voor groepen liefhebbers zoals de Haringhuizer Teken- en schilderclub. Zij heeft een eerstegraads lesbevoegdheid beeldende kunst en vormgeving.

De cursussen zijn opgebouwd in blokken van vijf weken van vijf kwartier zonder pauze. De cursussen starten in de week van 8 september op de maandagavond en woensdagochtend en -avond. Voor de enthousiaste starter is er een cursus tekenen en een cursus schilderen. Voor de liefhebber van de West-Friese naïeve schilderkunst is de cursus schilderen in naïeve stijl een aanrader. Ook geeft Theresia een workshop: het schilderen met acrylverf van een stilleven met als thema fruit en/of speelgoed.

Voor zelfstandig werkende schilders of tekenaars, of ze nu beginners of al meer ervaren zijn, verzorgt Theresia individuele werkbesprekingen als het gaat om het ontwikkelen van een eigen stijl. Hoe belangrijk ook kennis van materiaal en techniek; het plezier in het tekenen en schilderen staat altijd voorop.

De prijzen van de workshops variëren van 75 tot 95 euro.

De avond begint om 19.30 uur. Kunt u dan niet? U bent, na afspraak voor informatie en aanmelding ook welkom op haar atelier, boven Galerie Ronald Kraayeveld, aan de Dorpsstraat 625 in Noord-Scharwoude. Atelier en galerie zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 13 tot 18 uur. Theresia Prud’homme de Lodder is telefonisch bereikbaar onder (0650) 42 62 04. Haar mailadres: theresiaprudhomme@gmail.com.
Theresia Prud’Homme geeft teken- en schilderlessen in Het Behouden Huis Theresia Prud’Homme geeft teken- en schilderlessen in Het Behouden Huis